Sisteme multimedia LG pentru VW, Skoda si Seat

Compania coreeana LG a semnat un acord prin care va dota toate modelele VW, Skoda si Seat cu pachete multimedia incepand cu anul 2012.

http://static.automarket.ro/img/auto_resized_v2/db/article/025/996/270875l-290x0-w-836818d4.jpgCompania sud-coreeana LG a semnat un acord cu Grupul Volkswagen prin care specialistii asiatici in echipamente electronice vor echipa toate modelele Volkswagen, Skoda si Seat incepand cu anul 2012.

Intelegerea dintre cel de-al doilea producator de televizoare din lume si cel de-al treilea producator de masini al lumii se ridica la valoarea de 370 de milioane de dolari.

Parteneriatul nu este o noutate in cadrul grupului, LG colaborand cu brandurile Grupului Volkswagen inca din 2007 in domeniul sistemelor audio. De aceasta data, coreenii le vor pune insa la dispozitia clientilor VW, Skoda si Seat o serie de sisteme complete de infotainment auto, incluzand aici pachete USB, periferice, Bluetooth, sisteme audio pentru versiunile non-premium, dar si o serie de monitoare LCD TFT pentru consola centrala.

"LG Electronics si-a demonstrat cu succes superioritatea in domeniul tehnologiei auto de-a lungul anilor si suntem incantati ca vom lucra in continuare cu Volkswagen. LG dezvolta la aceasta ora o linie de produse diverse pentru infotainmentul auto, aceasta urmand sa fie dezvaluita in viitorul apropiat", a declarat B.B. Hwang, vicepresedinte executiv LG Electronics.

Niciun comentariu: