Noul Toyota Land Cruiser, in Romania de la 47.200 euro

Clientii Toyota din Romania pot comanda noul Land Cruiser. Modelul are un pret de pornire de 47.200 de euro cu taxele incluse, iar livrarile incep in decembrie.

Noul toyota landcruiserNoul Toyota Land Cruiser va debuta pe piata din Romania in luna decembrie a acestui an si va avea un pret de 47.200 euro cu toate taxele incluse. Clientii Toyota care doresc sa comande acest model isi pot configura cate un exemplar inca de astazi, primele unitati urmand sa fie livrate abia in ultima luna a acestui an.

Toyota le va raspunde clientilor sai care doresc vehicule rezistente in cele mai dure conditii prin intermediul noii generatii de Land Cruiser, model deja emblematic pe piata SUV-urilor. Toyota beneficiaza de o experienta in off-road de peste 60 de ani, element care nu a fost deloc uitat in crearea noii generatii a acestui model. Clientii Toyota care aleg un Land Cruiser vor putea sa se bucure de confort si performante pe sosea, fara a face rabat de la calitatile off-road ale acestui model.

Noua generatie Toyota Land Cruiser beneficiaza de o functie de selectare Multi-teren, un monitor Multi-teren cu patru camere de luat vederi, care pot afisa si unghiul de bracare al rotilorl. Combinatia acestor sisteme le ofera un sprijin atat soferilor experimentati, cat si soferilor incepatori un grad de asistenta ridicat la rularea pe teren accidentat si nu numai.

Toyota Land Cruiser va fi disponibil pe piata din Romania cu un propulsor turbodiesel de 3.0 litri, care dezvolta 173 CP. In comparatie cu generatia precedenta, emisiile de carbon au fost reduse cu 12 procente, atingand pragul de 214 grame per kilometru. Echipat cu motorul turbodiesel de trei litri, noul Toyota Land Cruiser are un consum mixt de 8.1 litri la 100 de kilometri.

Inginerii japonezi au revizuit suspensia care echipeaza puntea fata a lui Land Cruiser, aceasta fiind de tip independent, cu bascula dubla. Puntea spate are o noua suspensie multilink, alaturi de un sistem de suspensie cinetica dinamica (KDSS), care este controlat electronic. Varful gamei Land Cruiser va putea fi echipat si cu un sistem de suspensie variabila adaptiva (AVS). Sistemul de suspensie AVS incorporeaza functia Roll Posture Control si un ansamblu de perne de aer cu functia Height Control.

Habitaclul lui Land Cruiser a fost si el revizuit, fiind mai spatios decat cel al generatiei precedente. Modelul Land Cruiser este disponibil si intr-o versiune cu sapte locuri, ale carei scaune din ultimul rand pot fi glisate cu 135 milimetri. Scaunele din ultimul rand pot fi pliate si ridicate individual, Toyota oferind ca echipament optional si un sistem automatizat care indeplineste aceasta functie.Podeaua a fost coborata cu 35 milimetri, pentru a oferi mai mult spatiu pentru picioare tuturor pasagerilor.

Niciun comentariu: