HOLOCAUST - Un Articol Socant

Desi studiez limba germana,recunosc ca dupa ce am vazut acest Video,timp de cateva zile am ajuns sa urasc natia aceea de nemti,chiar daca majoritatea nu sunt vinovati.Inca nu pot sa cred de ce a fost capabil sistemul nazist,cand vad acei oameni nevinovati condamnati la suferinta si moarte.Milioane de oameni au avut aceasta soarta.

Va avertizez ca nu este recomandat sa vizionati acest video seara tarziu,sau daca sunteti "slabi de inger".
Oricum folositi si castiile sau boxele pentru un efect maxim!
Si lasati video sa mearga de la inceput pana la capat.

Nazistii au ucis circa 6 milioane de evrei din cei 9 milioane care au trait in germania si pe teritoriile ocupate de nemti.De asemenea au ucis aproximativ 5 milioane de Tigani si Slavi,care ca si evreii erau nedoriti.hitler a vrut sa "extirpeze" orice influenta a evreiilor asupra natiei germane;problema atingerii acestui tel era numita "Questiunea Evreieasca"

La o conferinta din orasul Wannsee din 1942,liderii Nazisti au gasit solutia pentru "Questiunea Evreieasca"-exterminarea Evreiilor.Nazistii au inceput sa construieasca lagare de concentrare speciale,numite lagare de exterminare,echipate cu camere de gazare si crematorii,care erau capabile sa omoare mii de evrei in fiecare zi.
Nazistii au deportat evreii in ghetto-uri din europa de est,de unde erau trimisi in lagarele de concentrare.Cei mai multi erau ucisi imediat,in timp ce altii erau pusi sa munceasca ca niste sclavi pana la moarte.
Cativa evrei au rezistat.Cativa au evadat.Dar pentru cei mai multi evrei,singura scapare ar fi fost infrangerea sistemului nazist,care nu a avut loc pana in primavara anului 1945.

5 comentarii:

fabeto spunea...

dap:)) link exchange:))) team pus:)

( vezi ca in orice ocmentariu d epe blogspot. ca urmare a platformei free nu poti evdea mailul respectivei persoane....

:) asa ca daca e ceva screimi pe fabeto_online@yahoo.com dami un reply acolo te rog si zimi si adresa ta:) ( pffff poti sterge comentariul asta:D)

LiveDays.blogspot.com spunea...

Holocaustul nu a crutzat pe cine trebuia, au ramas scursurile. App te-am adaugat ;)

spydare spunea...

te-am adaugat si eu

spydare

cvasiloxodroma001 spunea...

Absolut adevarat. Insa nu le da dreptul nimeni urmasilor acelor oameni, vinovati doar pentru ca erau evrei, ca in numele a ceea ce au suportat inaintasii lor sa le faca altora acelasi lucru, fara a suporta rigorile legii penale. Convinge-te :
http://www.myspace.com/val2002

Dimitri spunea...

lasa-mi linku si un nume cu care sa te trec in roll:) al meu este:
http://dmitriy.haipa.ro/
Dimitri