Scoala de Hoti

In aceasta sectiune va voi introduce in fascinanta lume a infractoriilor,cu toate technicile si "smecheriile" folosite de ei, si metodele de investigare a politistiilor.Voi scrie despre metodele high-tech de a fura,despre maestrii fraudelor,iselatoriilor,dar si despre gainari si prosti.

Pentru introducere va arat doua videoclipuri cu cele mai simple metode de a deschide o yala.

Prima se numeste "lock-bumping",si este o metoda care deschide 90% din zaruri in mai putin de 10 secunde.

A doua varianta este mai complicata,si necesita concentrare si pricepere,si este o metoda pe care sigur ati vazut-o in filme.





Mai jos vedeti un video despre cum se fabrica o scula pentru deschiderea incuietorilor:


In curand>>>>>>>>

5 comentarii:

Anonim spunea...

hmmm...interesant...poate mai invat si io cate ceva sa ma apuc de d-astea :)

F spunea...

Da,dar dar stii reclama--dauneza grav libertatii.

Anonim spunea...

nu stiu care este intentia ta descriind asa ceva pe un blog...nici nu ma intereseaza. Va doresc insa celor care cutezati sa deschideti alte usi decit cele personale sa treceti fiecare din voi macar odata prin ceea ce trece un om cind intra in casa lui si gaseste totul ravasit , fara sa mai pun in discutie daca ii mai si lipsesc bunuri personale.Eu am avut parte de unii ca voi la birou...stii cum e sa urci scarile pina in biroul tau dupa o asemenea trauma?Sa te gindesti mereu ca cineva a intrat fortat in viata ta...si-a bagat nasul in fiecare detaliu care iti apartine??Sa stii ca acolo unde numai tu esti stapin..unde poti primii numai pe cei dragi tie...a fost si altcineva....cineva necunoscut tie...te intrebi -de ce?? oare cum o fi aratat? ce poate impinge un om la o asemenea fapta??si mii si mii de alte intrebari care te trezesc noaptea un leoarca in pat...au trecut luni de zile si ceea ce a fost odata frumos nu mai este...poate va da de gindit acest punct de vedere al cuiva care a trecut prin asta fiind pe partea cealalta...

F spunea...

Da,intr-adevar este traumatizanta experienta de acest gen,stiu pentru ca si eu am patit o.Dar mi se pare interesant si de aceea scriu.Sper sa nu inspir pe nimeni in sensul negativ...

Anonim spunea...

e intereseanta toata acestea , dar acum nu numai usile sunt o bariera pt hoti, mai sunt multe kestii si deaceea nu nue imipiedica sa le stim si pe acestea , eu personal am lucrat catva ani cu sistemele de paza si acces , si sa stiti un hot nu s-ar risca daca acolo nu este ceea ce il va rascumpara, ei nu inteleg lucrurile despre care ai spus , noi trebuie sa fim mereu pregatiti la orce. Cat despre deskiderea lacatelor, tie nu ti sa intamplat sa pierzi keile ? mie da si ma ajutat asemenea bloguri sa o deskid, mai trebuie adaugat si cum se deskid masinile , ca este deasemenea o problema .